HET CENTRUM

Het medisch centrum is lommerrijk gelegen in Venhuizen.

Met ruime parkeergelegenheid, makkelijk bereikbaar.

Met OV in 12 minuten vanaf station Hoogkarspel.

OPENINGSTIJDEN

Op werkdagen :

van 8.00 tot 12.00 uur

van 14.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur)

Informatie en maken van afspraken via het

telefonisch spreekuur van 17.00 tot 18.00 uur,

van maandag t/m donderdag, zie contact ▲.

MCV conformeert zich aan richtlijnen van het RIVM en neemt, indien nodig, alle maatregelen waardoor behandelingen gecontinueerd kunnen worden.

DE  ARTS

Ik stel me even voor: mijn naam is Adri van der Marel en ik ben arts voor integrale geneeskunde. Na het behalen van mijn artsenbul in 1976 aan de Rijksuniversiteit te Leiden werkte ik 4 jaar als verpleeghuisarts en bedrijfsarts en vanaf 1980 als apotheekhoudend homeopathisch arts, waarbij ik tot 2017 ook als huisarts werkte. 

 

Mijn streven is  mensen effectief te helpen om beter te worden met zo min mogelijk kosten en door het herstellen van balans en kwaliteit van leven. Gezondheid bevorderen in plaats van klachten door ziekten (tijdelijk) wegwerken. Ik zag daarvoor zowel mogelijkheden als  beperkingen in de reguliere geneeskunde. De beperkingen bleken aanzienlijk te verminderen door natuurgeneeskunde en homeopathie. In mijn streven naar verdere verbetering van behandelmethoden kwam ik in 1982 in contact met de Eigen Bloed Behandeling (zie pagina behandeling).

 

Ook mijn hobby als imker geeft invulling aan mijn streven in balans te zijn met de natuur.

 

Ik ben aangesloten bij AVIG: Artsenvereniging Voor  Integrale Geneeskunde (registratie nummer zie FAQ).